hup-bulgaria ltd.

information technologies for the sport

Български футболен съюз - Съдийска комисия - функционални тестове на българските футболни съдии - софия '08

Невероятно тежки нормативи покриват футболните съдии в България. На първо ниво има 6 отсечки по 40 м, които главните рефери трябва да избягат поне за 6,2 сек. Асистентите трябва да са още по-бързи - максимум 6 сек. Който не успее, отпада за другото ниво. В него поред ще се тичат 20 отсечки по 150 м, най-много 30 сек. за всяка. Освен това има и тестове с 24 видеоклипчета, като реферите мигновено трябва да посочват верния отговор за показаната ситуация. специалист по подготовката е Николай Петров, бивш треньор на Стефка Костадинова.

Международен турнир по скокове във вода "Купа на НСА" - София, юли 2008 г.

Първият международен турнир в България по скокове във вода "Diving Cup"се проведе на открития басейн на столичния комплекс "Червено знаме". В него участваха около 70 състезатели от 7 страни, а България бе представена от 25 спортисти. Състезанието е под патронажа на председателя на БОК Стефка Костадинова и с генералното спонсорство на компанията "Солид".

Международен турнир по лека атлетика "Павел Павлов" - София, юни 2008 г.

Съветът на Европейската атлетическа асоциация, който заседава в Берлин одобри повишаването на ранга на най-големия български атлетическия турнир „Павел Павлов” за 2009 г.

Първа балканиада по планинско бягане - Сапарева баня, юни 2008 г.

Над 120 състезатели от 7 държави участваха в първата балканиада по планинско бягане, която се проведе на 29 юни в Сапарева баня

ВНИМАНИЕ:

Никоя част от тази страница не може да бъде копирана, ползвана или публикувана без изричното писмено съгласие на автора!

запитване